Dissabte 08 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
A la recerca de ‘tresors’
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, el programa d’IB3 Ràdio per a famílies s’endinsarà en el món del geocaching -una activitat que consisteix a amagar i trobar ‘tresors’ a qualsevol lloc, amb l’ajuda d’un GPS- de la mà de Núria Prunés, de Neurona 2020.

Al programa també hi haurà la secció ‘retro’, en la qual diferents generacions analitzaran quins són els objectes que fa uns anys s’usaven molt, i que, ara, han desaparegut de les nostres vides.

Com cada dissabte, no faltaran les propostes de plans d’oci, la tertúlia infantil, ni l’entrevista amb la qual els nins coneixeran la trajectòria d’un adult amb una professió interessant, i,  a més, el posaran a prova per esbrinar què sap del món dels infants.

No venim amb manual, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults, com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància, i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL