Dilluns 10 a les 23.00


PRIMERA LÍNIA
Lluc, la llarga marxa; turisme amb molt de luxe i a bord
La marxa a Lluc a peu és, sens dubte, una de les fites més clàssiques de l’estiu balear. Milers de persones formen part d’una iniciativa que, des del 1973, ha consolidat una tradició sorgida d’una aposta. Esgotament, ferides lleus, cansament i molta força de voluntat són els ingredients que marquen els 48 quilòmetres de recorregut. Primera Línia és testimoni dels preparatius de la marxa, dels dispositius mèdics i d’emergències i, sobretot, dels testimonis dels participants.

25.000 euros per una botella de xampany, 1.600 euros diaris per llogar un Lamborghini, 1.800 euros diaris per la suite reial d’un hotel de luxe… Les Balears són un lloc exemplar per als turistes amb un poder adquisitiu alt. Camps de golf, helicòpters, cotxes de luxe i restaurants on el vi pot arribar a costar més de 2.000 euros formen part del menú de vacances dels visitants amb els comptes corrents més exagerats. El programa visita els llocs i xerra amb les persones més connectades amb el turisme més exclusiu.

La costa balear genera quasi 400 milions d’euros anuals amb activitats nàutiques de tot tipus. Hotels flotants, classes de vela amb vaixells molt ben preparats, esports marins i cursos per a al·lots són, entre d’altres, algunes de les formes de vida i negoci que estimulen l’estiu balear. “A bord” fa un complet repàs de la importància de la mar durant la temporada alta a les Illes.

Dilluns a les 23 hores, a Primera Línia, analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran al lloc on hi ha la notícia. Aquest espai aborda assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL