Dilluns 10 a les 08.00


EL FARISTOL
L’arribada dels bobbies a Magaluf
Aquest dilluns, arriben a Mallorca dos agents del bobbies britànics, que s’uniran a les patrulles mixtes d’Atenció Ciutadana orientades al turista estranger per tal de reforçar la seguretat a les Balears durant els mesos d’estiu. És la primera vegada que la policia britànica ofereix serveis d’assessorament i suport als agents de la Guàrdia Civil a Mallorca, dins el Pla Turisme Segur 2015. Un dels municipis que havia sol·licitat la presència d’aquest tipus de patrulles és Calvià, en concret per a la zona de Magaluf. Per això, entrevistarem, a partir de les 8.30 h, Andreu Serra, primer tinent de batle i responsable de Serveis Generals i Seguretat de l’Ajuntament de Calvià. 

En aquest primer bloc d’entrevistes, també parlarem amb Antoni Noguera, primer tinent de batle de Model de Ciutat, Urbanisme i Habitatge Digne. Li demanarem per la darrera hora de l’edifici que  dijous passat va haver de ser desallotjat a la barriada palmesana de Pere Garau. Aprofitarem per analitzar la importància de les ITE, les Inspeccions Tècniques d’Edificis, i per conèixer més detalls del decret que ha emès l’Ajuntament de Palma per concretar les deficiències de l’edifici de GESA. 

També entrevistarem l’economista menorquina Carolina Beltran. Li demanarem per les claus del canvi econòmic a Menorca que impulsaran la regeneració del seu teixit econòmic i productiu. Per a Beltran, els sectors que més tendran a dir en aquesta transformació seran les noves tecnologies de la informació i la comunicació, i el sector quinari: tot allò relacionat amb la cultura, l’educació, l’entreteniment… 

Qui també passarà pels micròfons d’El Faristol és José María Gilgado, president dels Joves Empresaris de Balears, que han fet arribar una carta al Rei Felip Sisè  per demanar-li que intercedesqui davant els dirigents polítics per millorar el finançament de les Illes Balears i una reforma de la llei del treballador autònom. 

A les 09.00 h, posarem ‘en remull’ Juanjo Riera, el president de la Federació Empresarial Hotelera d’Eivissa i Formentera.

I coneixerem tots els detalls de la primera Verbena Outdoor a Palma. Se celebrarà dimarts dia 11 d’agost i pretén ser un festival revetler per dinamitzar activitats culturals, tant per a un públic local com internacional. La idea no és un concert d’un sol artista, sinó una diada festiva i estiuenca amb diferents grups internacionals, nacionals i locals. En parlarem, minuts abans de les 12.00 h, amb el seu organitzador, Guillem Ferrer.

 El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com. 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep). 

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”. 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL