Dijous 13 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Espantarem tudons a les marjades de Banyalbufar, collirem síndries i cuinarem carabassins farcits
Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, anirem de la Serra al Raiguer i del Raiguer a la Serra. Per començar, l’amo en Toni Ballador anirà a conèixer dos banyalbufarins que conren de tot a les seves marjades. Coneixerem l’autentica tomàtiga de ramellet de Banyalbufar, tomàtigues procedents d’Ohio i ciurons de casta petita. Menjarem un bon trempó a vorera de la mar i coneixerem moltes històries del poble.

A Consell, coneixerem un pare i un fill molt peculiars. El pare, gran aficionat a la caça, ens mostrarà com sona un reclam de tords, i el fill, que sempre va descalç, ens ensenyarà a triar les millors síndries del sementer. I per acabar de rematar el programa, anirem fins a Sencelles per cuinar uns carabassins farcits de trempó i gambes, que ens faran fer salivera. I el nostre mestre Felip Munar ens farà quatre dites i quatre gloses que ens ajudaran a passar molt millor la nit del dijous.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL