Dimarts 11 a les 22.45


PETITS
La gran final
Ha arribat el moment de la veritat, ja no hi hauran segones oportunitats. El programa” Petits arriba a la gran final. Aquesta setmana el programa s’emetrà a les 22.45 hores.

Han estat mesos de molta feina, de lluita, d’esforç i de constància, ara és el moment de demostrar-ho damunt l’escenari. Tots el Petits que han passat pel programa han demostrat que tenen un nivell molt alt, però només qualcuns d’ells han arribat fins al darrer programa; tot i així donam l’enhorabona a tots els concursants del programa perquè els més de 90 ballarins i cantants ens han fet veure el talent que tenim a Balears.

Tant el jurat format per Àngela Bruno, Sandra Rey, Manuel Illan i Jaume Mas, com els coachs Jaume Anglada i Carlos Calatayud hauran de decidir qui són els guanyadors de cant i de ball de Petits. No serà fàcil, serà una feina molt complicada, però arribat aquest punt, s’han de decidir per un concursant de cada modalitat.

Viurem durant el programa moments excepcionals, moltíssimes emocions i també qualque sorpresa per acomiadar el programa.

Petits és presentat per Marta Jaume i pel copresentador Raül Valls. Però no estan tots sols, ja que els acompanyen els nostres dos coachs: el cantant Jaume Anglada i el ballarí Carlos Calatayud.

El jurat, format per la ballarina Sandra Rey, pel cantant Jaume Mas i per Manuel Illán, productor del cantant Pablo Alborán, són els encarregats de valorar les actuacions dels joves artistes.

A la pàgina web ib3tv.com també podeu veure aquest programa “En directe”. Si voleu saber més sobre aquest programa, vos convidam a veure la pàgina: ib3tv.com/petits i al seu Facebook: Petits – IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PetitsIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL