Dimarts 11 a les 08.00


EL FARISTOL
La pressió humana a Menorca
Per a Menorca, aquesta serà la setmana que hi haurà més concentració humana sobre l’illa, segons l’Observatori Mediambiental de Menorca, que preveu que se superin les 200.000 persones diàries. Tradicionalment, la segona quinzena d’agost és quan es concentren més persones a l’illa. L’any passat els dies de més pressió humana varen ser entre el 9 i el 12 d’agost i el rècord s’aconseguí l’11 d’agost del 2012, quan hi havia a Menorca 201.634 persones a la vegada. A “El Faristol” d’aquest dimarts en parlarem a partir de les 10 hores.

Després, entrevistarem Jesús Sánchez, president de l’Associació d’Empresaris de Sales de Festa i Discoteques de Balears, amb qui farem balanç d’aquest estiu. Aprofitarem per demanar-li per qüestions com l’ecotaxa, una mesura de recapte sobre la qual es mostren a favor, o l’economia submergida i la competència deslleial que, denuncien, hi ha al sector. Per això, es mostren partidaris de reforçar les inspeccions laborals.

En el primer bloc d’entrevistes, a partir de les 8.30 h, parlarem amb Juan Carlos Palerm, portaveu de l’Aliança Mar Blava, després de  suggerir un seguit de millores en la proposta formulada per l’Ajuntament de Santa Eulària per crear una Reserva Natural que garantesqui que els hàbitats dels illots de Llevant, Tagomago, els penyals de Cap Roig i l’entorn marí, molts d’ells inclosos en la Directiva ‘Hàbitats’ de la Unió Europea siguin més sostenibles. També entrevistarem Agustí Buades, president de l’Institut de Política Familiar de Balears, que demanen que es desconvoqui la vaga indefinida de docents, quan falta un mes perquè comenci el curs escolar.

Com cada dia, a partir de les 9.05 hores, continuarem amb el temps d’entrevista. Aquest dimarts posam ‘en remull’ l’artista mallorquí Tomeu Penya.

A partir de les 11 h serà temps del “Cara a Cara jove”, amb Marina Toro i Àlvar Moreno.

Aquests i altres contenguts, aquest dimarts, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL