Dimecres 12 a les 08.00


EL FARISTOL
La Llei d’infància i adolescència
Aquest dimecres entra en vigor la Llei d’infància i adolescència que, entre d’altres canvis, implica novetats com que els fills de parelles en què hi hagi hagut violència de gènere també seran considerats víctimes. La norma ha provocat la reforma d’una vintena de lleis i suposa canvis en diversos àmbits com en l’adopció o la creació d’un registre unificat de maltracte infantil i un d’ADN per delinqüents sexuals. Entrevistarem la consellera de Serveis Socials i Cooperació, Fina Santiago, just el mateix dia que entra en vigor aquesta llei. Serà a partir de les 8.30 hores.

En aquest primer bloc d’entrevistes també recollirem l’opinió de Marga Prohens, portaveu del Grup Parlamentari Popular sobre la política de nomenaments en el Govern balear. I comentarem amb Salvador Sánchez, director de l’Observatori Astronòmic de Mallorca, els motius que fan que enguany sigui un bon any per contemplar la pluja de les anomenades  ‘llàgrimes de Sant Llorenç’. Enguany, la Lluna en fase nova permet una observació òptima de la pluja d’estels.

A partir de les 9 hores, posarem ‘en remull’ Xavier Pastor, vicepresident d’Oceana, la major organització internacional centrada en la conservació dels oceans.

Més tard, a partir de les 10 hores, coneixerem els objectius del Grup de Recerca Turística que vol posar en marxa l’Institut Menorquí d’Estudis (IME). Un grup que reunirà diferents perfils professionals per promoure la investigació i fomentar el debat sobre aquest sector econòmic. Entrevistarem Pau Obrador, membre de l’IME i creador del Grup de Recerca Turística.

A partir de les 10.30 h, passarà pels micròfons d’El Faristol, Toni Muñoz, portaveu de l’Àrea de Conservació del GOB, a qui demanarem opinió sobre l’augment de residus al litoral balear.

A partir de les 11 h serà temps del “Cara a Cara”, amb Marta Ferrer i Carmen Garcés. 

Aquests i d’altres contenguts, aquest dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL