Dijous 13 a les 08.00


EL FARISTOL
El sector pesquer de Balears
Aquest dijous, a “El Faristol”, analitzarem la situació del sector pesquer de les Illes. A partir de les 10.00 h, entrevistarem, als estudis d’IB3 Ràdio, Antoni Garau, secretari tècnic de la Federació balear de Confraries de pescadors. Parlarem amb ell l’endemà de reunir-se per primera vegada amb el conseller de Medi Ambient, Agricultura i Pesca del Govern, Vicenç Vidal.

“El Faristol” començarà, com sempre, amb un ampli resum informatiu per després obrir un primer bloc d’entrevistes d’actualitat, a partir de les 8.30 h. Serà en aquest espai quan entrevistarem Toni Fuster, portaveu del Pi-Palma. La formació acaba de proposar la creació d’una Mancomunitat Palma-Llucmajor, dins un pla d’actuació eficient per a Platja de Palma que contempli mancomunar els serveis dels dos municipis. Això, amb l’objectiu de donar solució a diferents problemes que, diu la formació, pateix la zona. Seguint en clau política, aquest dijous també ens visita Carlos Saura, diputat de Podem-Illes, que ha criticat la política de nomenaments del Govern. També comentarem amb ell el contingut de la reunió de seguiment del Pacte de Governabilitat. A partir de les 8.30 h, entrevistarem, a més, Jaume Fornés, president d’ASINEM, l’associació d’Empresaris d’Instal·lacions Elèctriques i de Telecomunicacions de Mallorca, que aglutina unes 600 empreses del sector. Li demanarem per les primeres setmanes d’aplicació del nou sistema de tarifa elèctrica per hores.

A partir de les 8.30 h, hi haurà una entrevista més: Rafel Maria Creus, director insular de Cultura i director-gerent en funcions del Teatre Principal de Palma.

Aquest dijous posarem ‘en remull’ el jurista i historiador mallorquí Roman Piña Homs. A partir de les 11.00 h serà temps pel “Cara a Cara jove”, amb Toni Mandilego i Sergi Cáceres. Aquests i altres continguts, aquest dilluns, a “El Faristol” d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL