Dissabte 15 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Com explicar als pares que has crescut?
Dirigit i presentat per Regina Cortès, el programa semet dissabte a partir de les 9 hores i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els adolescents del programa i la psicopedagoga Magdalena Bauzà de Mirabò parlaran sobre com canvia la relació amb els pares una vegada s’arriba a l’adolescència. Els canvis de gustos, la necessitat d’intimitat o la falta de la comunicació seran alguns dels temes que s’hi abordaran.

El programa també comptarà amb la tertúlia ‘Paraula de nin’, en què infants d’entre 8 i 12 anys aportaran la seva visió sobre el món, i amb una recopilació dels plans d’oci per a famílies més interessants pels dies pròxims.

A més, com cada dissabte, no hi faltarà la música, les propostes culturals ni l’entrevista, en què els infants coneixeran la trajectòria d’un adult amb una professió interessant i a més el posaran a prova per saber què en sap del món dels menuts.

 “No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortès, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar-hi activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL