Dijous 20 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Munyirem cabres sineueres, collirem figues de moro, ballarem “La Raspa” i cuinarem una “quiche”
Dijous vespre, a Uep! Com anam?, farem de cabrers, ballarem i cuinarem amb bona companyia. Per començar, l’amo en Toni Ballador anirà a Sineu on coneixerà dos germans de pinyol vermell, que tenen una guarda de cabres que munyen cada dia i fan formatge amb la seva llet. També coneixerem dos amics dels joves que també els agrada el món de fora vila i solen passar molt de temps tots quatre junts. Ah! i coneixerem n’Antonia, na Margalida, na Catalina i na Reputa. Entre feina i feina de l’amo en Toni per Sineu, visitarem una parella molt simpàtica de Biniali, amb ells traurem a pasturar les ovelles, xerrarem de les seves aficions, de la seva relació de parella, collirem figues de moro i ballarem “La Raspa”. I per rematar un programa divertit i entretengut de bon de ver, cuinarem una ‘quiche’ molt especial amb una al·lota d’Inca que ja ens ha demostrat la seva bona mà dins la cuina. I tot això regat amb les gloses i les dites del nostre mestre Felip Munar, que ni a l’estiu fa vacances.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL