Dimarts 18 a les 08.00


EL FARISTOL
Entrevistam Josep Sintes, gerent del Palau de Congressos de Palma
Aquest dimarts, a El Faristol, entrevistam Josep Sintes, el nou gerent del Palau de Congressos de Palma. Sintes, independent i doctor en Economia, ha estat elegit per la seva àmplia experiència internacional. Ha fet feina a Suïssa, a França, a Àfrica, a les Nacions Unides i parla 4 idiomes. Sintes serà l’encarregat de ser al capdavant de la gestió de la finalització de les obres i la comercialització de la infraestructura després d’inaugurar-la. Ara bé, també li tocarà analitzar els resultats de l’informe de legalitat encarregat per l’Ajuntament de Palma sobre el procés d’adjudicació de les obres, que podria estar enllestit el mes d’octubre. Sintes parlarà pels micròfons del programa a partir de les 10 hores.

En el programa d’aquest dimarts parlarem també de la bona nota que han rebut 4 ‘beach club’ de Balears, que es troben entre els 10 més destacats de tot Espanya. Són el Gecko Beach Club de Formentera, el Nikki Beach de Magaluf i l’Ushuaïa Beach Club i el THB Ocean Beach d’Eivissa.

En el primer bloc d’entrevistes, a partir de les 8.30 hores, parlarem amb Juan José Tenorio, delegat a Balears de l’organització Hazte Oír, que vol dur al Parlament una proposició no de llei perquè la Conselleria d’Educació reconsideri la seva postura de no concertar els col·legis del Parc Bit. Asseguren que és una decisió “despòtica i aliena al procediment establert, que denota caires ideològics”. També entrevistarem Felipe Yébenes, portaveu de la Unió Progressista d’Inspectors de Treball (UPIT). Parlarem amb Yébenes després que hagi començat a aplicar-se el nou pla del Govern balear de lluita contra l’explotació laboral, mitjançant el qual han arribat a les Illes 32 inspectors de reforç procedents de la Península. A més, estarem molt atents al temps després d’una jornada marcada per la pluja. Aquest dimarts entrevistarem María José Guerrero, delegada a Balears de l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).

Com cada dia, a partir de les 9.05 hores, continuarem amb el temps d’entrevista. Aquest dimarts posam ‘en remull’ Aina Socies, vicepresidenta de l’Associació de Varietats Locals.

A partir de les 11 hores serà el temps del “Cara a Cara jove”, amb Cati Coll i Àlvar Moreno.

Aquests i altres contenguts, aquest dimarts, a El Faristol d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL