Dimecres 19 a les 08.00


EL FARISTOL
Roger Sales, delegat del Govern central a Eivissa
Aquest dimecres a El Faristol entrevistarem, a partir de les 10.30 hores, Roger Sales, director insular de l’Administració General de l’Estat a Eivissa i Formentera. Parlarem amb ell després que aquest dilluns hagi arribat a la costa eivissenca de Sant Josep, as Niu de s’Àguila, una pastera d’uns quatre metres d’eslora. La Guàrdia Civil investiga l’arribada d’aquesta petita embarcació a la qual varen trobar combustible i botelles d’aigua etiquetades en àrab. Demanarem a Sales sobre l’arribada d’aquesta pastera, la segona a les costes d’Eivissa després que el gener de l’any 2008 nou algerians fossin detenguts a la platja de ses Salines quan anaven a bord d’una petita embarcació amb rems.

Aquest dimecres, 19 d’agost, se celebra el Dia mundial de l’assistència sanitària. Per això, visita El Faristol Sílvia Casanova, coordinadora d’Unicef a Balears. Amb ella aprofitarem per comentar també la Llei de la infància que acaba d’entrar en vigor. Serà minuts després de les 10 hores.

En el primer bloc d’entrevistes, a partir de les 8.30 hores, parlarem amb Joan Frau, president de l’Associació de Químics Balears. Volem analitzar la situació que es viu a Tianjin, a la Xina, després de les explosions a un magatzem que han provocat la mort de 114 persones i la desaparició de 70. El Govern xinès investiga ara les causes del succés per determinar si es tracta d’una negligència o d’un seguit d’irregularitats. Al mateix temps es fa feina per evitar una possible contaminació química, ja que encara crema un magatzem amb tones de cianur, una substància que en contacte amb l’aigua podria provocar un núvol tòxic. Per això, és urgent controlar les fuites i netejar la zona abans que plogui. També entrevistarem Tomeu Català, president de Projecte Home a Balears, i ho farem hores abans de l’acte d’inauguració de la seva nova seu coincidint amb el 28è aniversari de l’organització.

A partir de les 9 hores, posarem ‘en remull’ Nuria Moreno, empresària eivissenca i directora d’Events in Ibiza, empresa que ha rebut recentment l’Estrella d’Or a l’excel·lència professional.

A partir de les 11 hores serà el temps del “Cara a Cara”, amb Juan Marquès i Carmen Garcés. 

Aquests i altres contenguts, aquest dilluns, a El Faristol d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL