Dissabte 22 a les 08.00


NO VENIM AMB MANUAL
Joc cooperatiu, quan tots guanyen
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els nins participants a “No venim amb manual” descobriran què són els jocs cooperatius, a més de conèixer diferents activitats de temps lliure de la mà de l’entrevistat de la setmana, Xavier Torrens, director d’Espiral, una entitat que treballa en favor de la infància i la joventut. 

El programa també comptarà amb la secció de l’especialista, en aquesta ocasió, amb la intervenció de la ginecòloga Leticia Lazzaletta, que donarà consells per a les futures mares.

Com és habitual, no faltaran les propostes de plans en família, la tertúlia infantil ni la secció adolescent, en la qual els joves parlen de les temàtiques que més interessen en aquesta franja d’edat.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL