Dilluns 24 a les 23.00


PRIMERA LÍNIA
Seguretat a les Illes, esports per a tothom i turisme low cost
Mallorca és una de les destinacions turístiques més importants del món.  Un lloc d’aquestes característiques necessita uns nivells de seguretat que donin confiança als visitants. Controls de trànsit i drogues, patrulles a peu de platja i vigilància permanent per les amenaces del terrorisme jihadista són, entre d’altres, qualcunes de les mesures que els cossos de seguretat implementen al llarg de l’estiu a les Illes.

L’estiu és temps d’esport. A banda d’un lloc per als esports més tradicionals i coneguts, les Illes són un magnífic escenari per a la pràctica d’altres activitats no tan populars però molt interessants. Psicobloc, ciclisme o parapent, entre d’altres, són qualcunes de les manifestacions esportives que umplen l’estiu balear. Primera Línia fa un repàs complet dels llocs i de les persones que protagonitzen modalitats d’esport que, de cada vegada, tenen més seguidors.

Encara que les Balears són molt conegudes per un turisme de poder adquisitiu alt i de luxe, també són demanades com a destinació turística per a molts que tenen un pressupost molt més ajustat. El turisme low-cost té el seu espai a les Illes, i és una modalitat turística en creixement constant. Hostals, acampades i caravanes són qualcunes de les propostes que han seduït milers de turistes nacionals i estrangers.

Dilluns, a les 23.00 h, a Primera Línia, analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran al lloc on hi ha la notícia. Aquest espai aborda assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL