Dilluns 24 a les 21.35


EL CASTA, 20 DE RIALLES
La vida deportiva
Dilluns, a partir de les 21.30 hores, podrem seguir veient els monòlegs d’Agustín El Casta

Dilluns, a les 21.35 hores, tenim una nova entrega amb una bona ració de l’humor balear, de la mà del còmic mallorquí “El Casta”. Al programa d’aquesta setmana profunditzarem en les diferents facetes de la vida del latin lover i picador bunyolí en Lorenzo Llamas. A la primera història, ens explicarà la seva breu però traumàtica experiència en el món de l’esport. Al segon monòleg, el Lorenzo més indignat i crític defensarà la seva figura de seductor davant una nova espècie que amenaça la supremacia del mascle ibèric: els metrosexuals o poligoners.

Tendrem una nova edició amb els moments històrics inèdits de la carrera artística de “El Casta” en els mitjans de comunicació. Recordarem programes clàssics, on ha participat l’humorista mallorquí, des de “Sa Ximbomba” fins als espectacles de les nits de cap d’any, passant per la seva col·laboració en el programa de Telecinco “Latrelevision”.

Agustin Martínez, “El Casta”, torna a IB3 amb els millors monòlegs, actualitzats i enregistrats, amb motiu del seu 20 aniversari, al cafè de Cala Gamba. També descobrirem com s’ha forjat la carrera del rei de l’humor mallorquí, gràcies a documents històrics mai vistos abans, a la televisió. De la mà de dos personatges de la seva gran família, en Klaus Kartoflen i en Lorenzo Llamas, farem una repassada dels moments més significatius de la vida de “El Casta”: imatges impactants d’un humor quotidià, intel·ligent i crític que tant ha sabut connectar amb el públic de les illes Balears.

El Casta, 20 anys de rialles s’emet els dilluns, a les 21.35 hores.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #ElCastalIB3 i  a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL