Dilluns 24 a les 08.00


EL FARISTOL
Inma de Benito, presidenta de la FEHM
Aquest dilluns, a El Faristol, entrevistarem, poc després de les 10 hores, Inma de Benito, presidenta de la Federació Empresarial Hotelera de Mallorca (FEHM). Repassarem els principals temes que afecten l’actualitat del sector turístic, com ara el tribut turístic que vol implantar el Govern, l’ampliació a febrer de les bonificacions per als fixos discontinus, la tarifa plana de 30 euros dels vols interilles i els canvis que es volen introduir a la Llei turística.

També entrevistarem Antoni Deudero, exdirector general de Ports i Aeroports del Govern i que encapçala una ‘tercera via’ dins del PP balear per presidir la formació.

En el primer bloc d’entrevistes, a partir de les 8.30 hores, entrevistarem Pedro Homar, gerent de la Fundació Turisme Palma 365, amb qui parlarem de la campanya de promoció de la targeta turística Palma Pass, una eina que pretén unificar l’oferta turística de la ciutat i contribuir a perllongar l’estada mitjana del visitant a més de donar a conèixer els recursos turístics de la destinació. Analitzarem també la situació en què queda Grècia després de la dimissió d’Alexis Tsipras i els seus efectes i coneixerem el funcionament de Meteoclim, una nova empresa líder en prediccions i especialitzada en meteorologia, climatologia i canvi climàtic. La nova aplicació està orientada també a la planificació d’activitats esportives a l’aire lliure. Meteoclim té la seu al ParcBit de Palma.

A les 9 hores, posarem ‘en remull’ el comunicador Esteban Mercer.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com. 

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep). 

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL