Dijous 27 a les 21.55


UEP! COM ANAM?
Enfilarem tomàtigues, llevarem herba i alimentarem ases, ànneres i porcs matancers
Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, passejarem per les terres del Llevant mallorquí, a la recerca de pagesos de potada. Començarem pel llogaret de Son Valls, on l’amo en Toni Ballador es trobarà amb una dona molt falaguera i simpàtica que sembra cols de cara a la tardor i l’hivern. A més a més, collirem carabasses per fer confitura i alimentarem el porc matancer i la mascota de la família. Per Son Valls també ens trobarem un matrimoni amb molts d’anys, que encara feinegen per fora vila i que enfilen tomàtigues per estotjar de cara l’hivern. Del llogaret felanitxer partirem cap a la zona des Caparó, on ens retrobarem amb vells coneguts del programa, que ara tenen una feinada i a més han vist com augmentava el nombre de membres de la família. I ja per acabar, una mare i una filla de Felanitx, ens faran uns pastissets de crema pastissera amb melicotó i meló que ens en lleparem els dits. I el nostre mestre Felip Munar ens farà quatre dites i quatre gloses que ens ajudaran a passar molt millor la nit del dijous. Ja ho sabeu, idò: dijous vespre teniu una cita amb l’actualitat més pagesa de les nostres Illes.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL