Dimecres 26 a les 21.35


MENORCA BRITÀNICA
Acabam la sèrie documental amb la pau definitiva
En aquest darrer capítol de la sèrie coneixerem un personatge il·lustre que va passar per l’illa, el famós Lord Nelson. L’any 1800 es viu una època de prosperitat i en tenim constància per unes gloses que ens han arribat fins avui.

El 1802 es produeix el retorn definitiu de Menorca a la corona espanyola, un canvi que no serà del tot satisfactori pels menorquins, que veuen com els espanyols imposen canvis i normes que acabaran amb alguna revolta popular.

A pesar del retorn a Espanya, comprovarem que la bona relació entre Menorca i Anglaterra s’ha mantengut fins ara, ja que molts de súbdits britànics viuen aquí. Acabarem així el viatge per l’herència britànica de Menorca.

Cada dimecres, a les 21.35 h, IB3 Televisió emet la sèrie documental Menorca britànica. Aquesta té l’objectiu de difondre els fets històrics que afectaren Menorca durant el segle XVIII, sobretot amb relació a les tres dominacions britàniques diferents que es visqueren a l’illa. És un període que condicionà Menorca de manera molt important. De fet, avui encara hi ha molts de costums, paraules i edificis que hi perduren, fruit d’aquella època.

Contemplam la recreació de les històries dels nostres avantpassats a Menorca. Una manera visual i didàctica de conèixer, de primera mà, les dominacions britàniques que hi hagué a l’illa.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #Menorcabritanica IB3 i a www.facebook.com/ib3tv.

A la pàgina web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL