Dimarts 25 a les 08.00


EL FARISTOL
Entrevistam Joan Gual de Torrella
Aquest dimarts, a El Faristol, entrevistarem Joan Gual de Torrella. Deu dies després de prendre possessió del càrrec de president de l’Autoritat Portuària de Balears, Gual de Torrella parlarà pels micròfons del programa per explicar-nos quines seran les línies d’actuació de l’entitat que gestiona els ports de titularitat estatal a Balears, com ara els de Palma, Alcúdia, Eivissa, Maó i Formentera. Gual de Torrella intervendrà en el programa a partir de les 10 hores.

Més tard entrevistarem Antoni Marimón, professor d’Història Contemporània de la UIB i amb qui analitzarem el fenomen de l’èxode cap a Europa.

En el primer bloc d’entrevistes, a partir de les 8.30 hores, tractarem del recurs de dues benzineres low cost davant el Tribunal Superior de Justícia de Balears contra el decret del Govern que obliga les estacions de servei a disposar de personal quan estiguin obertes, la qual cosa els obliga a tancar al vespre. També parlarem dels preparatius de les festes de Gràcia de Maó amb Héctor Pons, regidor de Festes de l’Ajuntament. Finalment, entrevistarem Pepita Costa, nova presidenta de Coapa Balears.

Com cada dia, a partir de les 9.05 hores, continuarem amb el temps d’entrevistes. Aquest dimarts posam ‘en remull’ el periodista i editor menorquí Josep Pons Fraga.

A partir de les 11 hores serà el temps del “Cara a Cara jove”, amb Marina Toro i Àlvar Moreno.

Aquests i altres contenguts, aquest dimarts, a El Faristol d’IB3 Ràdio.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL