EPRTVIB informa


NOTA CORPORATIVA
La campanya “Tots donam una mà” donarà suport a la Federació Balear de Familiars i Malalts Mentals
La campanya de Responsabilitat Social Corporativa de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears, Tots donam una , continua donant suport i difusió a diferents associacions i entitats que, dia a dia, intenten millorar la qualitat de vida de moltes  persones que viuen amb dificultats, a causa de malalties o de problemes socials.

Josep Ma Codony, director general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears (EPRTVIB) i Maria Nicolau Riera, presidenta de la federació, han firmat un conveni de col·laboració.

Qualcunes de les finalitats entre d’altres de la federació són:

– Representar al col·lectiu de les persones amb malaltia mental i als seus familiars davant els diferents òrgans governamentals i altres instàncies públiques i privades.

– Exigir l’adequada atenció sanitària i social de les persones amb malaltia mental i els seus familiars.

– Promoure la sensibilització i mentalització social cap a les persones amb malaltia mental i les seves famílies.

– Unificar i coordinar l’acció amb altres organitzacions nacionals i internacionals que persegueixin les mateixes finalitats.

– Prestar ajuda a les associacions federades tant econòmica com a teòrica per millorar en tant que sigui possible el desenvolupament dels seus projectes

IB3 Televisió i IB3 Ràdio oferiran un seguiment extens, amb entrevistes i cobertura de les activitats que, des de l’entitat, es facin durant el mes de setembre. També es promourà la comunicació a través de les xarxes socials i de la pàgina web d’IB3: ib3tv.com.

La campanya Tots donam una s’ha convertit en l’eix corporatiu i social de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears que vol mostrar els problemes amb què viuen moltes persones i famílies de la nostra societat.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL