Dissabte 29 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Entrevista a Agustín El Casta
Dirigit i presentat per Regina Cortès, el programa semet dissabte a partir de les 9 hores i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, els oients de “No venim amb manual” podran passar una estona divertida escoltant l’entrevista dels infants a Agustín El Casta, un dels humoristes més coneguts de les Illes. 

Durant el programa, també es donarà a conèixer la programació de Solar Nins, un conjunt d’activitats relacionades amb la música, el joc i la creativitat, que es faran el 5 de setembre pròxim al museu Es Baluard.

Entre altres contenguts, l’espai familiar també tendrà la tertúlia infantil ‘Paraula de nin’, amb la secció adolescent i amb moltes propostes per gaudir de plans en família.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortès, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9 hores a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida les famílies a participar-hi activament.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL