Dimecres 02 a les 21.30


CUINA I GUANYA
Començam la segona temporada amb la selecció dels concursants
Dimecres a les 21.30 hores s’estrena la segona temporada del concurs gastronòmic d’IB3 Televisió, Cuina i Guanya, en què devuit participants hauran de demostrar els seus coneixements culinaris davant els fogons.

La novetat a la segona temporada serà que els participants, lluitaran des del primer programa, per romandre al concurs i no ser eliminats. Tan sols un d’ells podrà optar al premi final de 6.000 euros i proclamar-se millor cuiner amateur de les Illes.

Els xefs Andreu Genestra, Santi Taura, Miquel Calent i Koldo Royo formaran part de l’equip del jurat.

A la primera part del programa descobrirem com es varen fer les proves de selecció en què s’inscriviren un total de 300 aspirants. Tan sols 50 tengueren l’oportunitat de demostrar la seva vàlua al càsting amb un plat cuinat a ca seva i presentat davant el jurat. Dels 50, tan sols 18 aconseguiren el davantal blanc del concurs. Entre els seleccionats hi ha gent de totes les edats (des dels 23 als 62 anys) i residents de diversos municipis de les Illes.

Una vegada realitzada la selecció, al plató oficial del programa, els concursants descobriran diverses sorpreses. La més important és que hauran d’aconseguir canviar el davantal blanc aconseguit al càsting pel negre, l’oficial del programa. El problema és que no n’hi ha per a tots. Així que els concursants hauran de lluitar entre ells en diverses proves per aconseguir-los i poder continuar al concurs la pròxima setmana.

Però les proves no seran senzilles. Les capses misterioses seran les protagonistes i al seu interior amagaran ingredients poc habituals a la cuina i amb un aspecte esgarrifador: anguiles, freixures, caps de porc, cervells…

Competició, humor, llàgrimes, tensió i molta cuina són els ingredients de la nova temporada del concurs gastronòmic d’IB3 Televisió.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

Podeu seguir el programa a les xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram@CuinaiGuanyaIB3) i interactuar amb l’etiqueta #CuinaiGuanyaIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL