Dijous 03 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Anirem en carro de Petra a Son Serra de Marina, coneixerem un jove enamorat de for vila i ens donaran una lliçó d’escola
Dijous vespre, a Uep! Com anam?, farem molt de camí, sempre ben acompanyats de la gent de fora vila. Per començar, l’amo en Toni Ballador anirà a Petra per sumar-se a la 29a edició de l’anada en carro de Petra a Son Serra de Marina, que cada any organitza l’associació Serra Mamerra. Amb tots els participants farem bulla i festa i, en arribar a Son Serra, donarem menjar als animals, farem un trempó per a 300 persones i pegarem un capfico. Entre carro i carro, coneixerem un jove inquer enamorat de fora vila que el que més enyora de tot són les lliçons de pagesia del seu padrí. A la finca familiar que estava mig abandonada ha posat una guarda d’ovelles i gallines i té tot el tros ben arreglat. Per acabar un programa ple de saviesa popular, anirem a Montuïri, on ens trobarem amb un professor, amant de la pagesia, que ens explicarà records d’infantesa i bons consells per conservar llavors de gira-sol i d’altres tipus. Tot això, regat amb les gloses i les dites del nostre mestre Felip Munar, que ni a l’estiu fa vacances.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 hores, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL