Dimarts 01 a les 08.00


EL FARISTOL
La modificació de la Llei de Consells Insulars
Aquest dilluns a les 8.30 h a “El Faristol” entrevistam Marc Pons, portaveu del Govern Balear, que ens farà una valoració de la primera reunió de la presidenta del Govern, Francina Armengol amb els diferents presidents dels consells insulars a la Conferència de Presidents, un dels temes principals que s’ha tractat ha estat la modificació de la Llei de Consells.

En clau política coneixerem que en pensen representants joves de diferents partits sobre l’anunci del Govern de recuperar el Consell de Joventut. Ens acompanyaran Andreu Ferrer, president de NNGG, Guillem Bestard, portaveu Joves de Més i Juli Dalmau,  secretari general de JJSS.

Aquest dimarts posarem ‘en remull’ l’escriptora Maria de la Pau Janer, que fa poc ha presentat la seva novel·la Quan siguis lliure inspirada en el personatge de Shahrazad i en les dones mancades de llibertat.

Després, qui també passarà per “El Faristol” d’aquest dimarts és José María Mir, el president del Col·legi d’Agents de la propietat Immobiliària, per analitzar les xifres de creixement d’hipoteques en un 46,9% a les Balears, segons les darreres dades de l’INE.

Al ‘cara a cara’ diari, hi participaran els joves periodistes Toni Mandilego i Cati Coll.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL