Dijous 03 a les 08.00


EL FARISTOL
L’acció humanitària de Creu Roja Espanya amb els refugiats
Aquest dijous a partir de les 10 h a “El Faristol” analitzarem amb Óscar Velasco, delegat de Creu Roja Espanya a Emergències, directament des de Grècia quina és l’acció humanitària que fa l’organització amb els refugiats. Coneixerem també com valora el delegat la proposició del grup polític Més de l’acolliment temporal de persones refugiades presentada a diferents ajuntaments de l’illa. En aquest sentit a les 8.30 h entrevistarem Biel Frontera, delegat de Transparència i Noves tecnologies a l’Ajuntament d’Inca de Més per Inca per la moció presentada per acollir persones refugiades. També entrevistarem l’inspector en cap de la Policia Nacional de l’àrea informàtica, Amado Caminero, sobre la implantació progressiva del nou document d’identitat (DNI) 3.0. I amb  Xisco Mulet, secretari de prevencions de Salut Laboral analitzarem la sinistralitat laboral a les Balears després de conèixer que ha crescut un 11,31% en el mes de juny, per damunt de la mitja nacional.

Aquest dijous  posarem ‘en remull’ a Marcos Cabotá, director de Cinema, qui recentment ha finalitzat el rodatge de la seva darrera pel·lícula, “Noctem”. Un film de terror que protagonitza Adrián Lastra i Álex González. També ens interessarem per la seva part més personal.

Després, qui també passarà per “El Faristol”, Domingo Llull, col·laborador “Venim de l’Hort”. Amb ell analitzarem les fruites climatèriques i no climatèriques i la pasta.

Al ‘cara a cara’ diari, hi participaran els joves periodistes Àlvar Moreno i Toni Mandilego.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL