Divendres 04 a les 08.00


EL FARISTOL
Alejandra Ferrer, consellera de Territori i Turisme de Formentera
Aquest divendres a partir de les 10 hores passarà per  “El Faristol”  Alejandra Ferrer, consellera de Territori i Turisme de Formentera amb qui analitzarem els 4 expedients que s’han obert als organitzadors de les “Party Boats” dins el parc natural de ses Salines, un espai protegit d’Eivissa i Formentera. Aprofitarem també perquè ens faci un balanç turístic dels mesos de juny, juliol i agost d’enguany i perquè ens digui quines són les previsions pel mes de setembre. 

A partir de les 8.30 hores David Abril, portaveu de Més, ens farà una valoració de com ha anat la jornada parlamentària de la formació, reunida fa poc. També entrevistarem Lola Fernández, portaveu d’Ara en Comú Illes Balears, a qui demanarem els temes que debatran a l’assemblea d’Ara en Comú que se celebrarà dissabte al saló d’actes de CCOO. Després demanarem a Bernat Alemany, president de l’Associació Escola Catòlica de les Balears sobre la supressió del concerts educatius, en concret del batxillerat del centre de La Salle de Maó.

Aquest divendres posarem en el darrer  ‘en remull’  de la temporada Antoni Bibiloni Palmer. El reconegut caricaturista, dibuixant i il·lustrador “Bibi”, que ha estat el dibuixant humorístic més jove d’Espanya. Amb ell en aquesta entrevista més personal, ens interessarem pels seus inicis, per les seves exposicions de caricatures de “Personatges de Mallorca” i per les seves maratons de caricatures a benefici dels Nins amb Càncer.

Demà Maria Comas, experta en turisme de congressos i convencions ens explicarà quina és la fotografia actual del sector i com es troba la situació del Palau de Congressos després de la designació del nou gerent.

Al ‘cara a cara’ diari, hi participaran els joves periodistes Albert Abad i Marta Ferrer.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 8 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL