Dissabte 05 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Especial ‘Tornam a l’escola’
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte, No Venim amb Manual realitzarà el programa especial ‘Tornam a l’escola’, que se centrarà en la temàtica educativa i el retorn a les aules.

El programa començarà amb una secció sobre aplicacions educatives i  continuarà amb la participació de la psicopedagoga Magdalena Bauçà de Mirabò que, juntament amb un grup d’adolescents, donarà consells als pares per a estimular els joves a estudiar.

L’espai familiar d’IB3 Ràdio també comptarà amb una tertúlia infantil sobre el retorn a les aules i amb una secció retro, en la qual els pares recordaran com era l’escola de la seva infantesa. L’entrevistat de la setmana serà una mestra d’Educació Especial.

 “No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl i al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL