Dilluns 07 a les 23.00


PRIMERA LÍNIA
Feina bruta, col·leccionisme i millors destinacions
Diverses activitats laborals tenen un component de perillositat, sobre-esforç o risc controlat que les fan diferents d’altres tasques més convencionals. Primera Línia s’acosta a netejadors d’altura, treballadors de clavegueres o responsables d’un desballestament per veure en quines condicions desenvolupen la seva feina.

Discs, records de cinema, bonsais o avions. Són, entre d’altres, qualcuns dels objectes que formen part de diverses col·leccions a les Illes. Temps, afició i molta recerca són elements fonamentals per completar un treball d’aquestes característiques. Al llarg del reportatge, podrem veure de quina manera s’arriba a completar una autèntica col·lecció.

Recentment, Mallorca ha quedat consolidada com la primera destinació turística mundial. Una dada que s’ha d’afegir a la informació del diari The Times, en el qual s’anomenava Palma com la ciutat amb la millor qualitat de vida del planeta. Primera Línia descobreix quins són els millors atractius de la ciutat i de l’illa, que n’opinen visitants i residents, i com es preveu el futur d’aquesta fortalesa turística.

Dilluns, a les 23 h, a “Primera Línia”, analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran al lloc de la notícia. Aquest espai tracta assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens.

A la pàgina web ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL