Dilluns 07 a les 21.30


EL CASTA “20 ANYS DE RIALLES”
Especial històric d’El Casta
“Sospitosos habituals”
Dilluns, a partir de les 21.30 h, podrem seguir veient els monòlegs dAgustín El Casta

Dilluns, tenim una nova entrega, amb una bona ració de l’humor balear, del còmic mallorquí El Casta. En aquesta edició del programa, sabrem un poc més  com som, gràcies a la teoria elaborada per El Casta. Al monòleg “Fora Nirvis” ens parlarà de com hem canviat els balears i per què ara ens posam massa nerviosos per tot. Gràcies als savis consells del còmic, sabrem què hem de fer per mantenir la calma i recuperar la nostra manera de ser. 

Als moments històrics, recuperarem imatges mai vistes a la televisió sobre qualcuns dels millors personatges d’El Casta. Sabrem l’origen de Cristòfol Colom -el vertader descobridor d’Amèrica-, Joan Bon Jove, l’ocupa de Santa Margalida, el Dr. Tardanza, el malcarat metge de Son Espases o Benemérito Civil de la Guàrdia, el guàrdia civil més divertit de la televisió.

Agustín Martínez, El Casta, torna a IB3 amb els monòlegs més bons, actualitzats i gravats amb motiu de l’aniversari número 20, al Cafè de Cala Gamba. També descobrirem com s’ha creat la carrera del rei de l’humor mallorquí, gràcies a documents històrics mai vists a la televisió. Guiats per dos personatges de la seva gran família, en Klaus Kartoflen i en Lorenzo Llamas, repassarem els moments més significatius de la vida d’El Casta: imatges impactants, d’un humor quotidià, intel·ligent i crític que ha sabut connectar molt bé amb el públic de les Illes Balears.

El Casta, 20 anys de rialles s’emet els dilluns, a les 21.30 h.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #ElCastalIB3 i  a www.facebook.com/ib3tv.

 

 

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL