Dilluns 07 a les 08.00


EL FARISTOL
Les Festes de la Mare de Déu de Gràcia
Aquest dilluns, a partir de les 8.30 h passarà per El Faristol Héctor Pons, regidor de Festes de Maó amb qui parlarem de les Festes de la Mare de Déu de Gràcia que se celebren del 6 al 9 de setembre. Li demanarem com viuen un any més aquestes festes, per les colcades, pel replec i pel caragol, que es denomina “del pont de Sant Roc”. També ens parlarà de l’ofrena dels cavallers que reparteixen el tradicional “aigua-ros”, un dels moments més emotius dels actes, i també de com viuen el darrer dia de les festes, ja que canvien d’escenari i totes les activitats es traslladen al port per continuar celebrant els dies grans del municipi. Les Festes de la Mare de Déu de Gràcies són unes de les festes que contribueixen a la preservació de les tradicions al poble de Maó.

Bel Oliver, diputada i portaveu adjunta del PSIB ens farà valoracions de com ha anat el recent comitè federal del PSOE, en el qual participarà Francina Armengol, secretària general del PSIB-PSOE. El comitè és un acte que se celebrarà a Madrid i en el qual es preveu que es posi en marxa tota la maquinària amb vista a les pròximes eleccions generals.

Aquest dilluns, posarem  ‘en remull’ Antoni Gomila, actor manacorí, guanyador del premi “Serra d’Or” per la seva obra “Acorar”, que és a Catalunya per participar en la darrera producció del director català Oriol Broggi “Al nostre gust”. També coneixerem la seva faceta com a autor a l’obra “Infinir”, que s’estrena els pròxims dies 18 i 19 de setembre, a l’Auditorium Sa Màniga.

A partir de les 10.00 h,  passarà per El Faristol Joan Carrulla, director de l’Hospital Sant Joan de Déu, una de les majors organitzacions internacionals de cooperació sense ànim de lucre, que ha estat guardonada a Oviedo, Astúries, amb el Premi Princesa d’Astúries de la Concòrdia 2015. Ens interessarem també per l’intens treball desenvolupat el darrer any als països africans més afectats per l’epidèmia d’Ebola.

Al cara a cara diari, hi participaran els joves periodistes Àlvar Moreno i Marina Toro.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL