Dijous 10 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Farem coves de pebres vermells, coneixerem un pagès de Sineu i cuinarem un arròs melós
Aquesta setmana, a Uep! Com anam?, passejarem pel Pla de Sant Jordi, per Sineu i per Manacor. Començarem feinejant pel Pla de Sant Jordi, on collirem un caramull de pebres vermells mentre xerram de la importància de fer planters i mantenir les millors llavors per a temporades vinents, els ficarem dins coves com feien un temps i després els transportarem amb furgoneta. També coneixerem les històries dels pagesos de Sant Jordi sobre l’arribada del turisme a Mallorca i les seves conseqüències.

Entre pebre i pebre, anirem a Sineu, on ens trobarem amb un pagès que ha patit un atac de cans pel qual les seves ovelles no volen acostar-s’hi a menjar. Després l’acompanyarem a l’hort, on ens ensenyarà pebres coents de banya de cabra, melons i el seu mètode perquè no entrin lladres als seus sembrats.

Finalment, un jove cuiner ens farà un deliciós arròs melós, amb sobrassada, formatge maonès, mel, figues i prunes de frare, amb el qual ens lleparem els dits.

A més, el nostre mestre Felip Munar ens comentarà quatre dites i ens farà quatre gloses que ens ajudaran a passar molt millor la nit de dijous. Ja ho sabeu: dijous vespre teniu una cita amb l’actualitat més pagesa de les nostres Illes.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 hores, a IB3 Televisió.

Us convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

 

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL