Dimecres 09 a les 08.00


EL FARISTOL
L’arribada de refugiats a Espanya
La consellera d’Afers Socials i Cooperació, Fina Santiago, demà ens donarà a conèixer els detalls de la reunió entre la ministra d’Ocupació i Seguretat Social, Fátima Bañez, els consellers de les comunitats autònomes, i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que analitzaran l’acollida de sol·licitants d’asil i refugiats a Espanya. L’objectiu d’aquesta Conferència Sectorial és estudiar com es posa en marxa aquest procés per oferir asil als refugiats de Síria. Un tema del qual farem un recorregut especial per les diferents institucions, per saber com afronten aquesta crisi humanitària. Parlarem amb Salvador Giménez, bisbe de Menorca, amb Llorenç Riera, secretari tècnic de Càritas Mallorca, i Juana Lozano, coordinadora de Creu Roja.

Aquest dimecres a partir de les 8.30 h, entrevistarem Xelo Huertas, presidenta del Parlament per saber com encara aquest nou curs polític i l’inici de l’activitat a la Cambra Autonòmica. També d’aquest mateix tema, en parlarem en una ronda de contactes amb els diferents grups parlamentaris, després d’haver-se reunit amb la presidenta del Govern, Francina Armengol. Passaran per “El Faristol” de l’estiu, Jaume Font, portaveu del Grup Parlamentari el PI, Nel Martí, portaveu del Grup Parlamentari Més per Menorca i Sílvia Tur, diputada del Grup Mixt Gent per Formentera.

Al ‘cara a cara’ diari, hi participaran les joves periodistes Carmen Garcés i Marta Ferrer.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL