Dijous 10 a les 08.00


EL FARISTOL
L’inici del debat parlamentari
Aquest dijous a partir de les 8.30 h a El Faristol coneixerem detalls de com ha anat el primer debat a la Cambra autonòmica balear i ho farem amb el vicepresident primer de la Mesa del Parlament, el socialista Vicenç Tomàs, i amb la vicepresidenta segona de la Mesa del Parlament, la popular Maria Salom. La sessió ha estat marcada per l’anunci de la presidenta del bloqueig de 50 milions del pressupost per garantir nòmines, així com l’intercanvi d’acusacions entre el Govern i l’oposició arran del nomenament de Julie Fuster com a director del Servei de Salut (IB-Salut). També tractarem des de les dues vessants, des del Ministeri d’Educació i des de l’Associació d’alumnes contra la LOMQE, la manifestació duta a terme pels diputats de Podem, juntament amb alguns estudiants de les Balears, davant les portes del Parlament contra la normativa estatal.

Precisament d’educació parlarem amb Pepita Costa, presidenta de COAPA Balears i presidenta de FAPA Eivissa, per saber com reben des de les organitzacions que presideix l’inici del curs escolar a les illes. També passarà pels estudis de IB3 Ràdio Perico Torres, secretari de l’Associació espanyola contra el càncer a Balears, i Jaume Coll, president d’ASPANOB, per tractar, entre moltes altres qüestions, de les ajudes destinades a les famílies amb malalts de càncer.

A més a més, aquest dijous posarem ‘en remull’ Juan Campos, el discjòquei de més renom de les Balears. Visitarà El Faristol de lestiu per a una entrevista personal en què coneixerem els seus darrers projectes personals i professionals.

Després qui també vendrà a El Faristol Domingo Llull, col·laborador de Venim de l’Hort.

Al cara a cara diari, hi participaran els joves periodistes Marina Toro i Carmen Garcés.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8.00 hores.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL