Dilluns 14 a les 21.30


EL CASTA – 20 ANYS DE RIALLES
“Mallorquines por el mundo”
 

Agustín Martínez El Casta ” torna a IB3 amb els monòlegs més bons, actualitzats i gravats amb motiu de l’aniversari número 20, al cafè de Cala Gamba

Dilluns tenim una nova entrega del millor humor fet a ca nostra de la mà d’Agustín “El Casta”. En aquesta edició  descobrirem el seu monòleg “Mallorquines por el mundo”, un viatge a tot el món que ens farà veure com actuam els balears quan visitam nous territoris que no ens interessen gens i que, si ho feim, segons paraules del Casta, és tan sols per comprovar que com les nostres illes no hi ha res. Un divertidíssim i original número en què veurem El Casta més incisiu i provocador que sap connectar amb la nostra manera de ser i de pensar.

Dedicarem l’especial a recordar els millors espectacles del Casta que han tengut com a protagonista la nostra idiosincràsia. Veurem moments inèdits i vídeos antics amb els quals repassarem com l’humorista mallorquí ha sabut analitzar i reconèixer el caràcter balear.

Agustín Martínez, “El Casta”, torna a IB3 amb els millors monòlegs, actualitzats i gravats, amb motiu de l’aniversari número 20 al cafè de Cala Gamba. També descobrirem com s’ha forjat la carrera del rei de l’humor mallorquí, gràcies a documents històrics mai vists abans, a la televisió. De la mà de dos personatges de la seva gran família, en Klaus Kartoflen i en Lorenzo Llamas, farem una repassada dels moments més significatius de la vida del Casta”: imatges impactants d’un humor quotidià, intel·ligent i crític que tant ha sabut connectar amb el públic de les illes Balears.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #ElCastalIB3 i  a www.facebook.com/ib3tv.

 


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL