Dissabte 12 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Noves tecnologies per a pares i fills
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

A partir d’aquest dissabte, “No Venim amb Manual” estrena una secció sobre noves tecnologies, en la qual Núria Prunés, impulsora del projecte Neurona2020, donarà a conèixer aplicacions i pàgines web perquè pares i fills aprenguin junts a aprofitar els recursos que ofereix Internet.

Entre els continguts d’aquest dissabte, també destaca la secció de l’especialista, en la qual la pediatra Maria Mora parlarà sobre les malalties més freqüents de la infància a la tardor, a més de donar consells per tractar-les.

No faltaran la tertúlia infantil, la secció adolescent ni l’entrevista, que en aquesta ocasió permetrà als nins endinsar-se en el món del teatre.

 “No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL