Divendres 11 a les 08.00


EL FARISTOL
El començament de l’escola
Aquest divendres a les 8.30 h El Faristol coneixerà tots els detalls de l’inici del curs escolar a la nostra comunitat i ho farà connectant amb el màxim responsable d’Educació, el conseller del ram, Martí March, a qui demanarem sobre la previsió que fan des de la Conselleria d’aquest primer dia d’escola i les possibles repercussions de la jornada de vaga, encara no desconvocada per part de l’Assemblea de Docents i els sindicats. També coneixerem quina és la problemàtica entorn del col·lectiu de metges que reclamen al Govern el compliment dels acords de carrera professional subscrits als anys 2006 i 2008. A més, en aquest bloc d’entrevistes parlarem també amb l’eurodiputada Rosa Estaràs per tractar de l’informe aprovat al Parlament Europeu de les carreres professionals de les dones en l’àmbit científic i acadèmic, on gairebé no estan representades. Amb ella també coneixerem tots els acords previstos a Brussel·les per l’acolliment de refugiats dels països membres.

Aquest divendres posarem ‘en remull’ l’actor, escriptor i productor teatral Pep Noguera, un dels fundadors de la companyia teatral Diabéticas Aceleradas.

D’altra banda, l’advocat Salvador Perera ens farà un balanç dels principals delictes que es cometen a la xarxa, camp en el qual és expert. Ens comentarà quins són els més comuns i quines són les principals denúncies que es fan en aquest àmbit. A més a més, a partir de les 10.30 h ens acompanyarà Fernando Mulet, de Rotary Club Balears, per informar-nos dels detalls de la campanya solidària per recollir audiòfons per al Perú i la campanya Operació Quilo.  

Al cara a cara diari, hi participaran els joves periodistes Toni Manilego i Àlvar Moreno.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL