Dilluns 14 a les 08.00


EL FARISTOL
El nou curs escolar, a debat
Aquest dilluns analitzem l’inici del nou curs escolar. “El Faristol” dedica un espai especial al món educatiu amb la participació d’Antoni Baos, del sindicat CCOO-Educació; Biel Caldentey, del sindicat STEI; Manu Blanco, delegat del Ministeri d’Educació a Balears; Vicenç Rodrigo, president de FAPA-Mallorca; i Bernat Alemany, president de l’Escola Catòlica. A més, coneixerem com es preparen per a la reunió programada el capvespre amb el conseller d’Educació, Martí March, per tractar la possible desconvocatòria de vaga. 

Al primer bloc d’entrevistes, a partir de les 8.30 h, el diputat del PP, Antoni Camps, parla del bloqueig de 50 milions d’euros per part del Govern per assegurar les nòmines del personal públic. En aquesta mateixa hora, la consellera insular de Mallorca, Sandra Espeja, valora com impedir l’arribada de fems des d’Irlanda i Itàlia programada per aquest dimarts, dia 15 de setembre. També en parlam amb Joan Mateu, cap de Relacions Institucionals de TIRME, l’empresa concessionària del tractament de residus.

Aquest dilluns posarem  ‘en remull’ Mercedes Cànaves, presidenta d’ASPERGER, Associació d’Autistes de Balears. Coneixerem la seva tasca al capdavant de l’associació en una entrevista molt personal.

 A les 10.00 h, ens acompanya el director d’ASIMA, Alejandro Sanz de San Pedro, per explicar les reivindicacions dels polígons de Can Valero i Son Castelló com a principals motors econòmics. I a les 10.30 h, el president d’ALAS balear, Joan Viver, explica la feina preventiva que fan des de l’associació i comenta l’anunci de descobriment d’una possible vacuna de la SIDA

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot sentir de dilluns a divendres, a partir de les 08.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL