Dimarts 15 a les 08.00


EL FARISTOL
Antoni Alorda, president de la Comissió Balear de Medi Ambient
A partir de les 10 h parlarem amb Antoni Alorda, el nou president de la Comissió Balear de Medi Ambient. Alorda, diputat autonòmic des del 1995, va deixar la primera línia política el desembre del 2013 per assumir plenament la seva tasca com a secretari de l’Ajuntament de Santa Margalida. Ara encapçala la Comissió Balear de Medi Ambient i volem conèixer quins són els principals reptes en aquesta nova singladura. Just després d’aquesta entrevista, la directora general de Salut Laboral, Isabel Castro, valorarà l’augment de sinistralitat laboral a les Balears, que es col·loquen al capdavant de les autonomies amb major taxa d’accident de feina.

Al primer bloc d’entrevistes, a partir de les 8.30 h, Joan Carles Verd, el nou president de la FELIB, explicarà què significa aquest nou repte a la Federació d’Entitats Locals de les Illes Balears. D’altra banda, la proposta de posar en marxa la nova facultat de medicina a la UIB, anunciada per la presidenta del Govern, Francina Armengol, en l’obertura del curs acadèmic centra l’interès informatiu. Antoni Bennàssar, president del Col·legi de Metges, i Isidro Torres, del Sindicat Unificat de Metges de Balears, comentaran aquest anunci.

Aquest dimarts, a partir de les 11 h, El Faristol començarà el temps de tertúlia per saber com es preparen les Balears per rebre refugiats des de diferents institucions, com l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS), Creu Roja, Càritas, l’Ajuntament de Calvià, etc. Al temps de tertúlia, testimonis de refugiats de Bòsnia a les Balears, com el d’Olga Ulenovich, també centraran una part del debat. 

També posarem ‘en remull’ Joan Morey. Aquest artista mallorquí multidisciplinari ha participat en nombroses exposicions i presenta a Palma “The Characters”, un projecte en tres formats artístics i a tres llocs diferents.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL