EPRTVIB informa


NOMENAMENT
Toni Bauzá, nou director d’IB3 Televisió
El realitzador de televisió Antoni Bauzá és el nou director d’IB3 Televisió. A partir de demà, dia 16 de setembre, substituirà Mar Adrián, que va esser destituïda l’1 de juny passat. Des de llavors, ocupava el seu lloc, de manera transitòria, el periodista Jordi Calleja, que continuarà com a cap d’Antena d’IB3.

Bauzá, un professional amb més de 25 anys d’experiència, és cofundador del Canal 4, la televisió de Palma. En aquest canal va començar l’any 1986 i hi ha desenvolupat diverses tasques. Va ser des d’operador de càmera, guionista i redactor fins a director. També va dirigir diversos films de paròdies de pel·lícules de l’oest que obtingueren molt d’èxit en els anys 90.

En els darrers anys ha realitzat diversos programes, tant a Canal 4 com a TV de Mallorca i IB3. Actualment era l’ajudant de realització del magazín diari d’IB3, Cada Dia.
2 respostes a “NOMENAMENT: Toni Bauzá, nou director d’IB3 Televisió”

  1. lina escrigué:

    Esper que tornin ses modalitats linguistiques nostres a IB3. Es nostro article salat tan nostro pareix que en ves de esser un orgull es una vergonya….vergonya me fa a mi que mos agradi mes lo des veinat que lo nostro. Si segueix aixi poc a poc no quedara res de.sa nostra llengo!!!

  2. Xisco Regué escrigué:

    Enhorabona i molta ventura en aquesta nova empresa!

Deixa un comentariIB3 TELEVISIÓ

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL