Dimecres 16 a les 08.00


EL FARISTOL
Maria Tugores, nova directora de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears
La nova directora de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears parlarà pels micròfons de IB3 Ràdio. Maria Tugores accepta aquest nou repte laboral al capdavant de l’escola de referència del turisme de les Balears. És doctora d’Economia per la universitat Carlos III de Madrid i especialista en Economia del Turisme. A partir de les 10 h ens explicarà quins són els objectius que s’ha marcat en el nou càrrec.

La Conselleria de Salut té previst obrir els horabaixes els centres de salut abans que finalitzi l’any. El president del Sindicat Unificat de Metges de Balears, Isidro Torres, ens donarà a conèixer què suposa per al sindicat mèdic la reobertura dels centres sanitaris els capvespres a la comunitat. També el delegat territorial de l’Associació d’Assessors Fiscals, Lluís Llorenç, parlarà del pla contra el frau fiscal que posarà en marxa el Govern de les Illes Balears, que suposa, segons ha anunciat la presidenta Francina Armengol,  l’estalvi de 10 milions d’euros més cada any per aquest concepte al conjunt de les Illes.

Cort vol posar en marxa una campanya que limiti la venda d’alcohol a la Platja de Palma per millorar l’oferta turística de la zona. A més, realitzarà inspeccions als locals per determinar si compleixen la normativa i si ocupen adequadament l’espai de la via pública. Tot, just quan s’ha conegut el nou gerent del consorci de la Platja de Palma, Rafel Company. El president de l’Associació empresarial d’activitats turístiques de la zona, Joan Nadal, i el president de l’Associació Hotelera de la Platja de Palma, Francisco Marín, comentaran què esperen de la nova gerència i de les mesures anunciades per l’Ajuntament a aquesta zona turística.

El Faristol dedicarà el seu temps de tertúlia als productes tradicionals de les Balears, com l’ensaïmada i el pa moreno, que el Govern vol potenciar a través d’un pla integral dissenyat per promocionar aquests productes entre la societat i especialment als menjadors dels centres educatius. Participaran a la tertúlia representats de la Conselleria de Medi Ambient, d’Educació, de pastissers i forners i del Consell Regulador de l’Ensaïmada, entre d’altres.

Toni Felany, cantant i bateria dels Javaloyas, un dels grups mallorquins amb més recorregut i trajectòria d’Espanya, es posarà demà “en remull”.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL