Dissabte 19 a les 11.00


BALEARS FA CIÈNCIA
des del Jardí Botànic de Sóller
Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és el magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h.

El magazín de ciència i medi ambient d’IB3 Ràdio es trasllada fins a Sóller, des d’on farem diverses tertúlies i entrevistes, i passejarem pel Jardí, envoltats de plantes, flors i segur que de molts d’amics. Per començar el programa, conversarem amb el batle de Sóller, Jaume Servera; el director insular de Medi Ambient, Cristian Ruiz; el president de la Fundació Jardí Botànic de Sóller, Andreu Ramis, i el director del Jardí Botànic de Sóller, Josep Lluís Gradaille. A continuació, i al nostre espai Bons Aliments, rebrem Juan Antonio Fernández, professor de cuina a l’IES Guillem Colom Casasnovas de Sóller, i Kiko Martorell, del restaurant Can Boqueta, de Sóller.

Després de migdia, a la tertúlia de Balears fa Ciència, i davall un frondós roure enmig del Jardí, on IB3 Ràdio haurà instal·lat els seus equips tècnics, ens acompanyaran la conservadora del Jardí Botànic de Sóller, Magdalena Vicens, el mestre jardiner Salvador Cañís, i el responsable de Vivers Llabrés de Manacor; Miquel Àngel Llabrés. Amb tots ells xerrarem de jardins sostenibles i de flora silvestre autòctona. També contactarem telefònicament amb el micòleg i expert en medi ambient Joan Carles Salom, que dissabte dematí farà la primera sortida boletaire de la temporada.

A partir de les 13.00 h entrevistarem Anna Traveset, professora d’investigació del CSIC al Laboratori Internacional en Canvi Global (LINCGlobal) i investigadora del grup d’Ecologia Terrestre a l’IMEDEA, i que ens contarà quin és el paper dels rèptils i les aus com a agents pol·linitzadors. Després, farem una passejada pel Jardí Botànic i xerrarem amb el cuidador jardiner Jordi Llabrés. Acabarem el programa amb una nova edició de l’Entrevista Impossible, amb Xavi Canyelles i Luis Resines, que aquest dissabte estan disposats a posar veu a una sèrie de flors del Jardí.

Dirigit i presentat per Enric Culat, Balears fa Ciència és un magazín de ciència i medi ambient que s’emet cada dissabte a IB3 Ràdio, entre les 11.00 h i les 14.00 h, que pretén despertar la curiositat, instruir i, alhora, entretenir gràcies a la divulgació de diferents temes vinculats a totes les branques del coneixement.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @BalearsFCiencia i al nostre Facebook: Balears fa Ciència-IB3 Ràdio i al correu electrònic: balearsfaciencia@ib3radio.com

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL