Dissabte 19 a les 09.00


NO VENIM AMB MANUAL
Com planificar el curs
Dirigit i presentat per Regina Cortés, el programa semet dissabte a partir de les 9.00 h i combina els espais dirigits a pares amb els infantils

Aquest dissabte a “No Venim amb Manual”, la mestra d’Educació Especial Esther Jacomet ens parlarà sobre com planificar el nou curs i quin ha de ser el paper dels pares, segons l’edat dels nins.

A la secció ‘En família’, abordarem el món de les activitats extraescolars i a la juvenil, dos adolescents ens desvetllaran el codi adolescent, donant a conèixer les formes d’expressió que ara estan de moda i també quines són les seves regles pel maneig de WhatsApp o de les xarxes socials.

No faltaran la tertúlia infantil, les recomanacions dels plans d’oci en família ni l’entrevista a l’adult amb una professió interessant, que en aquesta ocasió prové del món de la música.

“No venim amb manual”, dirigit i presentat per Regina Cortés, s’emet dissabte dematí, a partir de les 9.00 h a IB3 Ràdio, i combina els espais infantils amb els dirigits als adults com pediatria, pedagogia i criança. També dóna veu a diferents col·lectius destinats a la infància i convida a participar activament les famílies.

Us recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @NoVenimAmbMnl, al nostre Facebook: No venim amb manual-IB3 Ràdio i al correu electrònic: novenimambmanual@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot seguir el programa “En directe”. També el podeu tornar a sentir al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL