Diumenge 20 a les 21.55


GENT DE LA MAR
Raors a Cala Figuera, Verderols i pesca amb tresmall
Al pròxim programa de Gent de la Mar, en Manolo Barahona s’embarcarà en un port tan emblemàtic com el de Cala Figuera per fer una pescada de raors de primera categoria. En tornar, assistirem a la preparació d’una sirviola de 24 kilos.

Mentre, en Pedro Carbonell farà dues sortides des del Port d’Alcúdia: una acompanyant una de les poques patrones de les Balears en una jornada de pesca Professional; l’altra per a pescar verderols amb aficionats experimentats. I visitarem Pep Domingo per conèixer els secrets de l’elaboració d’un tremall.

Si sou aficionats a navegar, si vos agrada pescar o si anau a la platja, no ho dubteu, aquest és el vostre programa. Cada dia, la mar ofereix petites aventures de pescadors, mariners i amants de la mar. Ells són els protagonistes de Gent de la mar, un programa que té com a característica l’atracció per les aigües que ens enrevolten i presentat per Manuel Barahona i Pedro Carbonell.

Gent de la mar, cada diumenge a les 21.55 h a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio, amb l’etiqueta #GentdelamarB3, i www.facebook.com/ib3tv.

A la pàgina web www.ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i, si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL