EL FARISTOL
Els resultats electorals de Grècia
Aquest dilluns, El Faristol tendrà diverses veus d’experts que analitzaran, des de diferents punts de vista, els resultats de les eleccions convocades per a aquest diumenge, dia 21 de setembre. Ens acompanyaran l’economista Pau Montserrat, el doctor en Història i professor de la UIB Pere Salas i el sociòleg Gonzalo Adán. Tots ells ens parlaran a partir de les 10 h.

A les 11 h, en el temps de tertúlia, parlarem del present i del futur del camp balear. Per això, diferents representants del sector agrícola i ramader ens explicaran les seves impressions en aquesta matèria. Seran, enter d’altres, Joan Simonet, gerent d’Asaja; Biel Torrens, d’Unió de Pagesos; Biel Ferragut, batle de sa Pobla, i Joan Mateu, de l’empresa comercialitzadora i exportadora de patata Mateu&UCO. També en aquest sentit i per conèixer com afronta la presidència, al capdavant d’Asaja, entrevistarem Joan Company a partir de les 8.30 h.

A més, posarem ‘en remull’ Jaume Coll, president d’Aspanob (Associació de Pares de Nins amb Càncer de Balears). Volem conèixer en profunditat la feina que es fa des de l’associació.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL