Dijous 24 a les 21.45


UEP! COM ANAM?
Estrenam la tardor feinejant entre ametlers i vinyes i visitant la flamant possessió de Son Mir
Aquest dijous, a Uep! Com anam?, encetam estació i temporada amb un nou episodi ben complit i complet de les aventures foravileres de Toni Ballador i de Felip Munar. El nostre simpàtic presentador pobler el trobarem, primer, tomant ametles sense estar-se de res per Santa Maria amb un jove pagès molt xalest que es guanya la vida fent feines a escarada de finca en finca. En acabar, l’acompanyarem a fer empelts i feines a un viver impressionant de Búger on hi ha milers de planters de garrofers, d’ametlers i de fruiters. Serà una jornada ben feinera la de l’amo en Toni, sí senyor!

A Felip Munar, per la seva banda, el retrobarem trescant novament de possessió en possessió per descobrir-nos el bo i millor del nostre patrimoni agrícola. En aquesta ocasió, i per començar la nova temporada així com toca, visitarà les esplèndides cases de Son Mir, un lloc palmesà catalogat per l’Arxiduc com una de les deu possessions més importants de tot Mallorca en els seus temps. A Son Mir, el nostre mestre i glosador particular conversarà amb la filla del darrer amo de la finca –que li explicarà com era el dia a dia de la possessió durant la seva joventut- i xerrarà també amb el propietari actual del lloc –que li contarà com i quan el va comprar i com ho va fer per rehabilitar i transformar les cases i el conró-. Al Rebost, amb una madona molt moderna de Son Carrió, cuinarem un sucós aguiat de tres carns.

I, finalment, als nostres reportatges breus d’actualitat del camp, vos presentarem la curiosa guardeta d’animals d’un veterà pagès de s’Arracó i també veremarem de valent per les vinyes des Raiguer. ¿Què vos pareix com encetam la nova temporada? Ho feim amb un gran programa i, si no vos el voleu perdre, dijous vespre a IB3 teniu una cita ineludible amb el món rural balear.

Uep! Com anam? s’emet dijous vespre, a partir de les 21.45 h, a IB3 Televisió.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #UepComAnamIB3 i www.facebook.com/uepcomanam.

A la web www.ib3tv.com, podeu veure aquest programa “En directe”, i si no el podeu veure, el trobareu a la nostra secció “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL