Dimarts 22 a les 08.00


EL FARISTOL
L’accident laboral en què han mort dues persones
Aquest dimarts tractarem de l’esfondrament d’un edifici en obres situat a s’Arenal de Palma, en què dos treballadors han mort i dues persones més han resultat ferides. Entrevistarem el secretari de Medi Ambient i Salut Laboral de Comissions Obreres a les Illes Balears, Rogelio Marín, i la coordinadora del grup de psicòlegs de catàstrofes, emergències i crisis del Col·legi Oficial de Psicologia de les Illes Balears, Antònia Ramis.

El Faristol també s’avançarà a la canonització de Juníper Serra, que tendrà lloc el 23 de setembre a Washington. Parlarem amb representants de la Casa Serra-Rotary Club Mallorca, de l’Ajuntament de Petra i del Govern de les Illes Balears. La canonització del beat franciscà, nascut a Petra, se celebrarà a la basílica del Santuario Nacional de la Inmaculada Concepción en el viatge oficial del papa Francesc als Estats Units.

A més, el diputat del Pi, Josep Melià, ens parlarà de les mesures que creu que s’haurien d’aplicar per evitar la discriminació dels Pressupostos Generals de l’Estat, que deixen les Balears a la coa en inversions. Així mateix, el president de la Federació Balear de Perruqueria demanarà una baixada de l’IVA per al seu sector. D’altra banda, coincidint amb el Dia europeu sense cotxes, tendrem la visita dels responsables de mobilitat de les capitals de Mallorca, Menorca i Eivissa.

A més a més, la directora del Postgrau de màrqueting digital de la UIB, Maria Antònia Garcia Sastre, es posarà en remull per xerrar de la seva carrera professional.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres a partir de les 8.00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3, al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL