Dimecres 23 a les 08.00


EL FARISTOL
La sinistralitat laboral i les estratègies de prevenció
La sinistralitat laboral, la incidència d’accidents de treball a les Illes Balears i les estratègies per prevenir-los dels agents socials, les empreses i els treballadors, s’analitzaran a “El Faristol” d’aquest dimecres. Al programa matinal d’IB3 Ràdio, hi assistirà el gerent de la Fundació per la Prevenció de Riscos Laborals en el sector de l’hoteleria a les Illes Balears, Pedro Fiol; el president de la Fundació Laboral de la Construcció i director general de l’Associació de Constructors de Balears, Manuel Gómez; i el secretari de Salut Laboral d’UGT, Xisco Mulet.

També coneixerem el punt de vista d’Iñaki Aicard, de l’Assemblea de Docents, i Biel Caldentey, del sindicat STEI, sobre el possible acord amb el Govern per desconvocar la vaga d’educació. A més, revisarem la proposició de modificació de la llei de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears. Ens acompanyaran els diputats al Parlament Laura Camargo (Podem) i Xavier Pericay (Ciutadans) i també el president de l’Associació de Productores d’Audiovisuals de les Illes Balears, Jaume Rodríguez. D’altra banda, el sector comercial i turístic serà representat per les empreses El Corte Inglés, Melià Hotels i l’aerolínia Vueling, que ens presentaran els darrers projectes de cada camp.

A la secció “En remull” ens visitaran Tomeu Estaràs i Genia Tobin, components de “Els Valldemossa”, grup musical mallorquí que es va formar als inicis dels anys 50.

El Faristol és el magazín matinal d’IB3 Ràdio, dirigit i presentat per Àngela Seguí, que es pot escoltar de dilluns a divendres, a partir de les 08:00 h.

Vos recordam que podeu fer els vostres comentaris al nostre Twitter: @ElFaristolib3 i al nostre Facebook: www.facebook.com/elfaristol i al correu electrònic: elfaristol@ib3radio.com.

 IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials: 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL