Dilluns 28 a les 21.35


EL CASTA, 20 ANYS DE RIALLES
Lorenzo Llamas i la seva experiència a l’INEM
Agustín Martínez,El Casta”, torna a IB3 amb els monòlegs més bons, actualitzats i gravats amb motiu del 20è aniversari al cafè de Cala Gamba

Aquest dilluns, a les 21.35 hores, s’emetrà un programa especial amb l’humorista mallorquí Agustín Martínez, “El Casta”, i el seu personatge més seductor i irresistible, en Lorenzo Llamas, “el rey de las camas”. En aquesta edició, en Lorenzo ens contarà com el va afectar la crisi i com va acabar a l’empresa més gran del nostre país,  l’INEM. Ens explicarà, amb el seu sex appeal i la seva eròtica habituals, les experiències en feines on va intentar progressar però que no estaven fetes per a ell.

En els moments històrics, recordarem els millors instants musicals de la carrera d’“El Casta” i sabrem quin paper han tengut les cançons en el seu bagatge artístic, amb imatges inèdites de l’humorista balear.

Agustín Martínez, “El Casta”, torna a IB3 amb els monòlegs més bons, actualitzats i gravats amb motiu del 20è aniversari al cafè de Cala Gamba. També descobrirem com s’ha forjat la carrera del rei de l’humor mallorquí, gràcies a documents històrics mai vists abans a la televisió. Guiats per dos personatges de la seva gran família, en Klaus Kartoflen i en Lorenzo Llamas, farem una repassada dels moments més significatius de la vida d’“El Casta”: imatges impactants, d’un humor quotidià, intel·ligent i crític, que han sabut connectar molt bé amb el públic de les Illes Balears.

Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #ElCastalIB3 i a www.facebook.com/ib3tv.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL