Dilluns 28 a les 23.00


PRIMERA LÍNIA
A taula parada, IB3 per dins i vells oficis
El turisme residencial ha estat un dels principals factors de l’augment de la producció d’aliments a les Illes. S’han incrementat les vendes de peix, indicatiu d’una situació econòmica millor en aquest sector, i la fruita fresca és el producte que ha pujat més. A les Illes, l’alimentació genera un volum de negoci de quasi 130 milions d’euros mensuals. Un 42% de turistes que s’allotgen en habitatges vacacionals a les Balears és, entre d’altres, el motiu bàsic d’aquests increments.

Fa 10 anys que la cadena autonòmica balear, IB3, va fer les seves primeres emissions. Els espectadors segueixen els diferents programes de la graella televisiva, però… Com funciona IB3 per dins? Com es preparen els presentadors? Com es graven espais d’èxit com Uep! Com Anam? o T’estim?. Un equip de Primera Línia ha acompanyat diferents programes de la cadena en la seva tasca quotidiana.

Fabricants de ciris, mestres d’aixa, treballadors de teles i teixits… Són, entre d’altres, alguns dels vells oficis en perill d’extinció, feines amb molta tradició i sistemes de producció pràcticament idèntics als que s’utilitzaven fa un segle. Un equip del programa s’ha com treballen aquestes persones.

Dilluns, a les 23 hores, a Primera Línia analitzarem diversos temes d’actualitat amb la mirada de quatre reporters que ens duran al lloc de la notícia. Aquest espai tracta assumptes d’interès i d’actualitat amb un format de reportatge extens.

A la pàgina web ib3tv.com podeu veure aquest programa “En directe” i també el trobareu a la nostra secció “A la carta”. Vos convidam a interactuar amb nosaltres a les xarxes socials: @IB3televisio amb l’etiqueta #PrimeraLíniaIB3.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL