Dissabte 26 a les 22.00


FONT DE MISTERIS
Arbres màgics de les Illes Balears
El programa de misteris i llegendes dIB3 Ràdio sendinsa en el món dels arbres màgics

Dissabte 26 de setembre, a les 22 h, torna una setmana més Font de Misteris a IB3 Ràdio. Chema Font i el seu equip han preparat un programa en què els arbres de la nostra comunitat seran els protagonistes. Quins miracles se’ls atribueixen? Serveixen per fer encanteris? Què ens en conta la tradició? Quines propietats curioses tenen? Són testimonis d’aparicions? On es troben?

A la secció “Mons Diversos” es coneixerà tot allò més interessant i sorprenent que ha passat o està passant tant a la nostra comunitat com a la resta del món. Finalment, a la secció “Xarxes Socials” es llegiran alguns dels missatges que han fet arribar els oients al programa aquest estiu.

Es pot seguir i comentar el programa a Facebook cercant “Font de Misteris” i a Twitter cercant @fontdemisteris emprant l’etiqueta #fontdemisterisib3. També  s’hi pot contactar a través del correu electrònic: fontdemisteris@ib3radio.com, del nou compte d’Instagram: fontdemisterisib3 o del WhatsApp del programa: 659166952.

Font de Misteris és el programa especialitzat en misteris i llegendes de les Balears d’IB3 Ràdio i es pot escoltar cada dissabte vespre a partir de les 22 h i fins a mitjanit.

La tasca de divulgació dels misteris i les llegendes de les Illes Balears per part de Font de Misteris va ser reconeguda enguany per Ràdio Associació de Catalunya amb la Menció de Qualitat a la categoria de Millor Programa, especialment “per la part del programa destinada a la divulgació de les tradicions i les llegendes i, per tant, la recuperació del patrimoni cultural de les Illes”.

IB3 Ràdio es pot sintonitzar als dials 106.8 (Mallorca), 88.6 (Menorca), 93.7 (Eivissa i Formentera), 89.2 (Alcúdia, Andratx i Sóller), 92.7 (Calvià), 96.4 (Capdepera), 101.1 (Pollença) i 102.3 (Sant Josep).

A la pàgina web www.ib3radio.com, es pot sentir el programa “En directe”. També el podeu tornar a escoltar al servei de ràdio “A la carta”.


ENS PÚBLIC DE RADIOTELEVISIÓ DE LES ILLES BALEARS

Carrer Madalena, 21
07180 Polígon industrial de Calvià
(+34) 971 139 333


AVÍS LEGAL